FaceBook blog.hu

Marketing - Reklám

Nem mindennapi társ a mindennapi feladatokhoz Új Dell Vostro laptopok kisvállalkozásoknak

2016.11.09

A Vostro 14 és 15 5000-es modellek (5468 és 5568) modern és letisztult formavilágukkal, rendkívüli teljesítményükkel és biztonsági megoldásaikkal ideális választást jelentenek a kisvállalkozások számára. A Vostro 15 3000 laptop (3568) ötvözi a rendkívüli teljesítményt és a biztonságot.

A kisvállalkozások egyedi igényeihez igazította a Dell legújabb üzleti laptopjait, a Vostro 14 és 15 5000-es, valamint a Vostro 15 3000-es modelleket. Az új generációs, kivételesen kedvező árfekvésű notebookok megkönnyítik a munkavégzést, megbízható támogatást nyújtanak, kiemelkedően biztonságosak, ráadásul stílusos és elegáns munkaeszközök.

„A kisvállalkozások tulajdonosai olyan megfizethető megoldásokat szeretnének, amelyekkel az alkalmazottaik hatékonyabban és egyszerűbben tudnak dolgozni. A Vostro termékekkel kapcsolatban kitűnő visszajelzéseket kapunk kisvállalati ügyfeleinktől: úgy tekintenek a termékcsaládra, mint a mindennapi feladatokhoz nélkülözhetetlen eszközökre. A három új modellel olyan megfizethető és megfelelő terméktámogatással rendelkező megoldásokat kínálunk, amelyekkel még hatékonyabbá tehető a munkavégzés. Az elegáns formatervezésnek köszönhetően pedig nemcsak nagy tudású, ugyanakkor stílusos munkaeszközei lehetnek a kisvállalkozásoknak”
– mondta Móritz Krisztina, a Dell Magyarország Channel Account menedzsere.Vostro 14 és 15 5000: rendkívüli teljesítmény és kiemelkedő biztonság
Az új Vostro 5000 sorozat 14 és 15 hüvelykes laptopjai letisztult formavilágú, könnyen hordozható eszközök. A 14 hüvelykes, mindössze 18,5 mm vékony modell már akár 1,59 kg1-os, ultrakönnyű változatban is elérhető. A laptopok akár FHD kijelzővel is rendelhetők. A prémium megjelenésű, elegáns Vostro 14 és 15 5000 sorozat többféle színben választható, például kifinomult szürke, elegáns arany és letisztult kék fémházzal.

Az új modellek rendkívüli teljesítményt és számtalan bővítési lehetőséget kínálnak: akár 7. generációs Intel® Core™ i7 processzorokkal, 4 GB-os GDDR5 grafikus vezérlővel, 1 TB-os HDD-vel, 256 GB-os SSD-vel, illetve választható HDD + SSD kettős meghajtóval is elérhetők. Utóbbi segítségével könnyen bővíthető a rendelkezésre álló tárhelykapacitás. A termék 16 GB-os memóriával is elérhető, ami egészen 32 GB-ig növelhető. A vállalkozások számára a biztonság az egyik legfontosabb szempont, ezért a legújabb Vostro modellek ujjlenyomat-olvasóval és Windows® Hello szolgáltatással is megvásárolhatók, így a felhasználó egyetlen könnyed érintéssel bejelentkezhet. Az üzleti célú laptopoknál ma már nélkülözhetetlen a hardveres védelem, ezért a modell egy speciális kódoló rendszerrel, a TPM 2.0 (Trusted Platform Module) funkcióval is elérhető. A laptopok a beépített HDMI- és VGA-portnak köszönhetően pedig könnyedén csatlakozhatók különböző külső eszközökhöz, például a hagyományos csatlakozóval ellátott monitorokhoz.Vostro 15 3000: kiváló teljesítmény és biztonság költségtudatos vállalkozások számára
A Vostro 3000 sorozat 15 hüvelykes laptopjainak új generációja (3568) kiváló választás a költségtudatos kisvállalkozások számára: magas szintű biztonsági megoldásokat és megbízható, a munkavégzést elősegítő szolgáltatásokat kínál. A laptop könnyű és vékony kialakítású, emellett pedig akár 7. generációs Intel® Core™ i5 processzorral, 1 TB-os HDD-vel vagy 256 GB-os SSD-vel és 8 GB-os DDR4 memóriával is rendelkezik. Így teljes mértékben megfelel a kisebb szervezetek igényeinek. A 3568-as modell FHD kijelzővel és többféle választható grafikus vezérlővel is elérhető, köztük egy 2 GB-os különálló grafikus vezérlővel is, amely kiemelkedő teljesítményt biztosít a magas rendszerigényű grafikai alkalmazások futtatásához.

A kisvállalkozások jelentős része nem rendelkezik saját informatikai részleggel, ezért a Dell az új Vostro laptopokhoz a díjnyertes ProSupport Plus támogatását kínálja. A Dell SupportAssist technológiájára épülő, innovatív ProSupport Plus az egyetlen olyan teljes körű szolgáltatás a piacon, amely ötvözi a hét minden napján, napi 24 órában elérhető kiemelt szakértői támogatást és a kárelhárítást proaktív/prediktív monitoring rendszerrel. Vagyis a megoldás gondoskodik az esetleges problémák automatikus megelőzéséről, illetve elhárításáról. A magas színvonalú támogatással a Dell a kisvállalkozások megbízható partnere a teljes körű informatikai környezet kezelésében.

Elérhetőség

• A Vostro 14 és 15 5000 (5468-as és 5568-as), valamint a Vostro 15 3000 (3568) laptop november végétől lesz elérhető Magyarországon.

Szerkesztői jegyzet:
1Ha az opcionálisan elérhető UMA grafikus vezérlővel és egy SSD meghajtóval rendelkezik.

A Dellről:

A Dell megteremti a hatékony munkavégzés, a biztonságos kapcsolódás és az együttműködés feltételeit. Mindezt díjnyertes számítógépek, laptopok, 2 az 1-ben modellek, vékonykliensek, munkaállomások, a különleges környezetre tervezett Rugged eszközök, monitorok, biztonsági megoldások és szolgáltatások segítségével biztosítja. A Dell Technologies részeként a Dell világszerte 180 országban támogatja felhasználóit az iparág legátfogóbb és leginnovatívabb végfelhasználói termékkínálatával.

A magyar nyelvű Facebook oldal elérhetősége:
http://www.facebook.com/Dell.Magyarorszag

 

 


(reklámipar.hu)

 
Címkék: laptop, vostro, dell
vissza az előző oldalra

Új marketing vezető a Hello Event élén

A rendezvényszervező ügynökség marketing igazgatói posztját Urbán Luca viszi tovább, míg Mórocz Melinda továbbra is a szervezet kreatív igazgatója marad.

Tovább

Új együttműködést hozott létre a 20th Century Fox, a Panasonic és a Samsung

Új együttműködést hozott létre a 20th Century Fox, a Panasonic és a Samsung, hogy a legtökéletesebb képélményt alkossák meg a HDR10+ technológiával

Tovább

Négynapos sörünnepet rendeznek a Szabadság téren

Sörünnepet rendeznek június 15 és 18 között a Szabadság téren Belvárosi Sörfesztivál néven. 

Tovább

A Decathlon új kezdeményezése mozgásba hozza az országot

A Magyarországon piacvezető Decathlon hitvallásának egyik alappillére a mozgás népszerűsítése, a vállalat küldetésének tekinti, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a sportolás örömét. Kutatások bizonyítják, hogy ma több mint 4 millió magyar...

Tovább

Környezettudatos üveghulladék gyűjtés a SPAR áruházaiban

Környezetünk megóvása érdekében a SPAR Magyarország már valamennyi SPAR és INTERSPAR áruházában biztosítja a csomagolási üveghulladék elhelyezését.

Tovább

Tehetséges focistákról szól az új Disney-sorozat

Új, focis sorozat indul a Disney Csatornán, ami nem csak a fiúk figyelmét fogja lekötni, hisz az izgalmas történések a lány nézők számára is bőven tartogatnak meglepetéseket. 

Tovább

Geomédia: Jön a magyar Turning Points

Hamarosan már magyar nyelven is kapható lesz a The New York Times évkönyve, a Turning Points. 

Tovább

Zenekar a lépcsőn

A Budapesti Fesztiválzenekar lépcsőzenéje közel 3000 embert mozgatott meg a Múzeumok Éjszakáján. A kampányt idén is a Visionary 7 készítette. A Budapesti Fesztiválzenekar lépcsőzenéje közel 3000 embert mozgatott meg a Múzeumok Éjszakáján. A kampányt...

Tovább

“Adjátok vissza lányainkat”

Nemzetközi kampányhoz csatlakozott a Music FM

Tovább

Kállay-Saunders András 5. lett az idei Eurovízión!

Az 59. Eurovíziós Dalverseny döntője Koppenhágában került megrendezésre. Így Dánia egyedülálló módon másodszorra rendezhette meg a neves dalversenyt. Mint minden évben, így most is két elődöntő zajlott le. A hat döntős országgal együtt huszonhat...

Tovább

Az egyedülálló diplomások gyorsabban találnak párt

Előnyt vagy hátrányt jelent, ha egy társkereső diplomás? Vajon máshogy keresnek párt maguknak a diplomások az interneten? Az első kérdésben megoszlanak a vélemények, de a megkérdezett diplomás egyedülállók jelentős részének igenis számít, hogy...

Tovább

Még 15 napig nevezhetsz! - Hosszabbít ’Az Év Honlapja’ pályázat!

November 15-ig még lehet jelentkezni az online szakma egyik legrangosabb díjára, ’Az Év Honlapja’ pályázatra, ahol 25 kategóriában várják a nevezéseket. 

Tovább

Tantárgy lett ’Az Év honlapja’ pályázat

A Budapesti Metropolitan Főiskola decembertől felveszi tantárgyai közé az idén 14. alkalommal megrendezett ’Az Év honlapja’ pályázatot. 

Tovább

Veszélyben a Google titkos kereső algoritmusa?

A Google kereső titkos algoritmusa, mely ugyanakkor a Google szíve-lelke, lehet, hogy többé már nem is olyan titkos.

Tovább

5000 négyzetméteres közpark és high-tech konténerkilátó az AGORA Budapest építkezésén

Március óta zajlanak az AGORA Budapest építési munkálatai. A projekt ingatlanfejlesztője, a HB Reavis rendhagyó módon a fővárosi közösséget és jövőbeli bérlőit lepte meg egy saját építési területéből leválasztott 5000 négyzetméteres zöld...

Tovább

Formabontó közterületi kampány: szobrot tisztított a Neatly

Nemrégiben indult el Budapesten a magyar Neatly, mely ruhatisztítást és vasalást kínál online megrendelésre.

Tovább

Tokaji furmint, tokaji palackban

Kortárs formatervezésű borospalackokból nincs hiány a világban, borvidéki, autentikus palackforma azonban nem született. Ipacs Géza grafikus ebből kiindulva tervezett a tokaji száraz furmint nemzetközi sikereit támogató, időtálló palackot.

Tovább

A MITTE Communications új ügyfelekkel zárja az évet

A MITTE Communications 2014 második felében új partnerekkel bővítette ügyfélkörét. A stratégiai kommunikációs ügynökség irodája emellett jelölt az Iroda.hu szakportál által meghirdetett "Az Év Design Irodája" versenyen, melynek...

Tovább

Új marketing vezető a Hello Event élén

A rendezvényszervező ügynökség marketing igazgatói posztját Urbán Luca viszi tovább, míg Mórocz Melinda továbbra is a szervezet kreatív igazgatója marad.

Tovább

Gulyás Jánost nevezték ki az MEC Wavemaker közép- és kelet-európai vezetőjének

Gulyás Jánost, az MEC Magyarország ügyvezetőjét nevezte ki a vállalatcsoport az MEC Wavemaker vezetőjének a közép- és kelet-európai régióban. A kinevezést Jeremy Clark, az MEC Wavemaker EMEA-régióbeli vezérigazgatója jelentette be.

Tovább

10

1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Globe Master Studio

Cégnév: Globe Master Kft. Cím: Budapest, 1115 Somogyi út 19. Telefon: 06 1 781 1660, 06 30 403 3170, 06 30 350 7321 E-mail:...
További információk

hírlevél feliratkozás

legolvasottabb cikkek

álláskereső

Miklós Bernadett

Design Terminál, marketing és rendezvény vezető

Tovább

szavazás

Mi a véleménye a kreatív közterületi megoldásokról?

Korábbi szavazások

címkefelhő

áruház balaton cider coca cola corvin design display divat fiat fifa google horeca iphone karácsony könyv közbeszerzés kutatás laptop márka marketing okostelefon olimpikon online papp-váry porszívó rádió reklám rendezvény tablet tesco tévé turizmus vostro adidas aktuális arc alapítvány alkalmazás alkoholista állás allee amazon ambient apple arany penge arculat ásványvíz atl audi autó autómárka axe baba Bakos Csenge M. bank Bank baranyi réka beckham belső pr Benetton betiltás bírság blackberry blog bond bookline bor borfesztivál borsodi botrány brand btl budapest buli bulvár burger king cba classfm coke csoki csr danone David Hasselhof dekoráció dell design díj direkt marketing disney divat durex electrolux energiaital engagement étterem facebook fanta fejlesztés ferrari fesztivál film flashmob fluor fmcg foci fogyasztói bevonás fogyasztói szokás fogyasztóvédelem fotó fröccs futball fúzió gasztro gemius generali gerilla goodwill google grafika HD Honti heineken herceg hirdetés hírnév honda horec horeca humor hungarofest IBM ikea imázs index innováció instagram interjú internet ipad iphone iphone 5s iptv ital járműreklám játék jog k kampány karrier kávé Kazár Olívia Kenderesi kiállítás kocsma kóla kommunikáció konferencia könyv közmédia közösségi média kreatív kreatív közterület kríziskommunikáció kultúra kupon kutatás kutya kutyaszar lájk lap led lego lenovo libri logó london lottó luxus magazin magyarország márka marketing márton orsolya mcdonalds média médiatanács médiatervezés médiatörvény mém mercedes microsoft mikulás mindigtv mini mobil mol mozi MTVA multicégek munkaügy múzeum neofm nespresso nevetés nike nokia nyár nyomda nyomtatott sajtó obama olimpia online országimázs pálinka pályázat papp-váry paralimpikon paypal Pécs pepsi pepsi, retró, personal branding pinterest plakát playboy pláza politika pr prankvertising PRGN public relations puma QR rádió redbull reklam reklám reklámajándék reklámfelügyelet reklámfilm reklámipar reklamipar reklámjog reklámkivitelezés reklámklub reklámügynökség reklámzene rendezvény RTL sajtburesz sajtó samsung sanoma Slow Budapest social social media soproni sör söröcske spar sport starbucks stella artois strand stratégia szabadalom szálloda szatyor szerencsejáték szex Szili Eszter színház szlogen t-home T-mobile tablet tanulmány targeting társadalom tehetségkutató telefon telekommunikáció telenor termékbevezetés tesco törvény trend turizmus tv twitter üdítő ügyfél ügynökség újság unicef unicum ünnep usa utazás üzlet válság városmarketing vásárcsarnok védjegy vendéglátás verseny vicces vidámpark vine vírus vodafone vodka volkswagen VW web web2 webshop westend workshop wwf yogabook youtube zene

partnereink

Média partnereink

    

Szakmai partnereink


 


 


tudásbázis