FaceBook blog.hu

Marketing - Reklám

Idén is nemzetközi díjat nyert a Goodwill Communications

2016.11.09

Két kategóriában is díjat nyert a magyar Goodwill Communications kommunikációs ügynökség a világ egyik legnagyobb független ügynökségeket tömörítő hálózata, a PRGN (Public Relations Global Network) éves Best Practice versenyén. 

Rangos nemzetközi kommunikációs szakmai elismerésben részesült a Goodwill Communications. Az elsősorban üzleti és stratégiai kommunikációs ügynökség munkáját két kategóriában is díjazták a világ egyik legnagyobb, független kommunikációs cégeket tömörítő hálózata, a PRGN (Public Relations Global Network) éves díjátadó ünnepségén november 4-én Lisszabonban. A magyar ügynökség a „Digitális kommunikáció” kategóriában első, míg a „Fogyasztói kommunikáció – Szolgáltatások” kategóriában harmadik lett az elektronikus közigazgatási szolgáltatásokat népszerűsítő integrált médiakampányával.

„A folyamatos szolgáltatásfejlesztésünk egyértelmű elismerésének tekinthetjük a díjat, hiszen az ügynökség az egyik legújabb, leginnovatívabb területen, a Digitális kommunikáció kategóriájában lett első, megelőzve európai és tengerentúli ügynökségeket. Nagyon örülök ennek az eredménynek és gratulálok a kollégáimnak, akiknek az elkötelezett munkája kellett a sikerhez” – mondta Kondor Anna, a Goodwill Communications alapítója és ügyvezető partnere

A PRGN globális kommunikációs ügynökségi hálózat tagjai minden évben kétszer, tavasszal és ősszel találkoznak a szakmai tudásmegosztás és szolgáltatásfejlesztés érdekében. Az őszi találkozó az éves Best Practice verseny jegyében telik, ahol idén 17 kategóriában osztottak díjakat a tagság által a legjobbnak szavazott ügynökségi nevezések között. Az immár 50 ügynökséget tömörítő szervezet tagjai idén összesen 127 projekttel neveztek a különféle kategóriákban a pénzügyi kommunikációtól kezdve a kríziskommunikáción át a közösségi-média megoldásokig. 

A Goodwill Communications elektronikus közigazgatási szolgáltatásokat népszerűsítő integrált médiakampánya a Digitális kommunikáció kategóriában az első helyet közvetlenül az orosz Cros ügynökség és a német Industrie-Contact (IC) AG előtt szerezte meg. Ugyanez a kampány pedig bronzérmes lett a Fogyasztói kommunikáció – Szolgáltatások kategóriában a második helyezett chicago-i LC Williams & Associates és a győztes clevelandi Stevens Strategic Communications pályázata mögött.Az idei lisszaboni díjkiosztó másik magyar vonatkozású híre, hogy az orosz Cros ügynökség a „Vállalati kommunikáció,” az „Integrált kampányok” és a CSR kategóriában is első helyezést ért el a magyar Richter Gedeont Oroszországban népszerűsítő „Women’s Health Week” (Női Egészséghét) című kampányával.
Ezzel egyébként a Cros nyerte a legtöbb első helyezést az idei globális ügynökségi versenyben, holtversenyben a Stevens Strategic Communications-szel, amely szintén három, első helyért járó plakettet vihetett haza.
A díjkiosztóval egyidőben a PRGN hálózata új tagokkal is bővült. A belga Two Cents, a bolgár Ardency Consulting, a dániai Scandinavian Communications, a kanadai Media Profile, és a litván AdVerum ügynökségek felvételével 50 fölé emelkedett a független ügynökségeket tömörítő globális hálózat tagjainak száma. Ezzel globálisan és az európai szintéren is jelentősen nőtt a PRGN jelenléte.

***
Goodwill Communications
A 2003-ban alapított Goodwill Communications megkerülhetetlen szereplő a hazai üzleti kommunikációs piacon. Az ügynökség több mint kéttucatnyi hazai és nemzetközi vállalatot szolgál ki, elsősorban pénzügyi szolgáltatókat, tőzsdén jegyzett cégeket, jogi és pénzügyi tanácsadókat, valamint az energetikai és IT-szektor szereplőit. Vállalati ügyfelei mellett rendszeresen végez kommunikációs feladatokat az adott szektorok szakmai szervezetei számára is.
A Goodwill Communications az üzleti szféra számára kidolgozott online, digitális és közösségi média megoldásokkal is évek óta jelen van a piacon.
Az ügynökség az elmúlt években szoros partneri viszonyt épített ki más, független kommunikációs ügynökségekkel Csehországban, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában, melyekkel CEEASC néven hozott létre régiós szövetséget, míg 2012 óta tagja a PRGN globális ügynökségi hálózatnak. A Goodwill a nemzetközi kapcsolatrendszer révén az ügyfélkiszolgálás és a tanácsadói színvonal folyamatos fejlesztését igyekszik elősegíteni.

PRGN
A PRGN (Public Relations Global Network), a világ egyik legnagyobb, független public relations ügynökségeket tömörítő hálózata. Évi 110 millió dollárt meghaladó összesített árbevételével a PRGN a világ hat kontinensén több mint 50 ügynökséggel van jelen. A PRGN keretében világszerte összesen több mint 900 kommunikációs szakember dolgozik közel ezer különböző ügyfél kommunikációs tevékenységét segítve. A PRGN 2012 őszén tagjai közé választotta a Goodwill Communications hazai csapatát.

 

 


(reklámipar.hu)

 

 
Címkék: goodwill, PRGN
vissza az előző oldalra

Új marketing vezető a Hello Event élén

A rendezvényszervező ügynökség marketing igazgatói posztját Urbán Luca viszi tovább, míg Mórocz Melinda továbbra is a szervezet kreatív igazgatója marad.

Tovább

Új együttműködést hozott létre a 20th Century Fox, a Panasonic és a Samsung

Új együttműködést hozott létre a 20th Century Fox, a Panasonic és a Samsung, hogy a legtökéletesebb képélményt alkossák meg a HDR10+ technológiával

Tovább

Négynapos sörünnepet rendeznek a Szabadság téren

Sörünnepet rendeznek június 15 és 18 között a Szabadság téren Belvárosi Sörfesztivál néven. 

Tovább

A Decathlon új kezdeményezése mozgásba hozza az országot

A Magyarországon piacvezető Decathlon hitvallásának egyik alappillére a mozgás népszerűsítése, a vállalat küldetésének tekinti, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a sportolás örömét. Kutatások bizonyítják, hogy ma több mint 4 millió magyar...

Tovább

Környezettudatos üveghulladék gyűjtés a SPAR áruházaiban

Környezetünk megóvása érdekében a SPAR Magyarország már valamennyi SPAR és INTERSPAR áruházában biztosítja a csomagolási üveghulladék elhelyezését.

Tovább

Tehetséges focistákról szól az új Disney-sorozat

Új, focis sorozat indul a Disney Csatornán, ami nem csak a fiúk figyelmét fogja lekötni, hisz az izgalmas történések a lány nézők számára is bőven tartogatnak meglepetéseket. 

Tovább

Geomédia: Jön a magyar Turning Points

Hamarosan már magyar nyelven is kapható lesz a The New York Times évkönyve, a Turning Points. 

Tovább

Zenekar a lépcsőn

A Budapesti Fesztiválzenekar lépcsőzenéje közel 3000 embert mozgatott meg a Múzeumok Éjszakáján. A kampányt idén is a Visionary 7 készítette. A Budapesti Fesztiválzenekar lépcsőzenéje közel 3000 embert mozgatott meg a Múzeumok Éjszakáján. A kampányt...

Tovább

“Adjátok vissza lányainkat”

Nemzetközi kampányhoz csatlakozott a Music FM

Tovább

Kállay-Saunders András 5. lett az idei Eurovízión!

Az 59. Eurovíziós Dalverseny döntője Koppenhágában került megrendezésre. Így Dánia egyedülálló módon másodszorra rendezhette meg a neves dalversenyt. Mint minden évben, így most is két elődöntő zajlott le. A hat döntős országgal együtt huszonhat...

Tovább

Az egyedülálló diplomások gyorsabban találnak párt

Előnyt vagy hátrányt jelent, ha egy társkereső diplomás? Vajon máshogy keresnek párt maguknak a diplomások az interneten? Az első kérdésben megoszlanak a vélemények, de a megkérdezett diplomás egyedülállók jelentős részének igenis számít, hogy...

Tovább

Még 15 napig nevezhetsz! - Hosszabbít ’Az Év Honlapja’ pályázat!

November 15-ig még lehet jelentkezni az online szakma egyik legrangosabb díjára, ’Az Év Honlapja’ pályázatra, ahol 25 kategóriában várják a nevezéseket. 

Tovább

Tantárgy lett ’Az Év honlapja’ pályázat

A Budapesti Metropolitan Főiskola decembertől felveszi tantárgyai közé az idén 14. alkalommal megrendezett ’Az Év honlapja’ pályázatot. 

Tovább

Veszélyben a Google titkos kereső algoritmusa?

A Google kereső titkos algoritmusa, mely ugyanakkor a Google szíve-lelke, lehet, hogy többé már nem is olyan titkos.

Tovább

5000 négyzetméteres közpark és high-tech konténerkilátó az AGORA Budapest építkezésén

Március óta zajlanak az AGORA Budapest építési munkálatai. A projekt ingatlanfejlesztője, a HB Reavis rendhagyó módon a fővárosi közösséget és jövőbeli bérlőit lepte meg egy saját építési területéből leválasztott 5000 négyzetméteres zöld...

Tovább

Formabontó közterületi kampány: szobrot tisztított a Neatly

Nemrégiben indult el Budapesten a magyar Neatly, mely ruhatisztítást és vasalást kínál online megrendelésre.

Tovább

Tokaji furmint, tokaji palackban

Kortárs formatervezésű borospalackokból nincs hiány a világban, borvidéki, autentikus palackforma azonban nem született. Ipacs Géza grafikus ebből kiindulva tervezett a tokaji száraz furmint nemzetközi sikereit támogató, időtálló palackot.

Tovább

A MITTE Communications új ügyfelekkel zárja az évet

A MITTE Communications 2014 második felében új partnerekkel bővítette ügyfélkörét. A stratégiai kommunikációs ügynökség irodája emellett jelölt az Iroda.hu szakportál által meghirdetett "Az Év Design Irodája" versenyen, melynek...

Tovább

Új marketing vezető a Hello Event élén

A rendezvényszervező ügynökség marketing igazgatói posztját Urbán Luca viszi tovább, míg Mórocz Melinda továbbra is a szervezet kreatív igazgatója marad.

Tovább

Gulyás Jánost nevezték ki az MEC Wavemaker közép- és kelet-európai vezetőjének

Gulyás Jánost, az MEC Magyarország ügyvezetőjét nevezte ki a vállalatcsoport az MEC Wavemaker vezetőjének a közép- és kelet-európai régióban. A kinevezést Jeremy Clark, az MEC Wavemaker EMEA-régióbeli vezérigazgatója jelentette be.

Tovább

04

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Cypress Nyomdai Szolgáltató Kft.

Cégünk a digitális technológiát alkalmazó nyomdák elsői közt, 2003 óta kíínál nyomdai szolgáltatásokat a piac különböző szegmensei számára...
További információk

hírlevél feliratkozás

legolvasottabb cikkek

álláskereső

Miklós Bernadett

Design Terminál, marketing és rendezvény vezető

Tovább

szavazás

Mi a véleménye a kreatív közterületi megoldásokról?

Rontják a város képét, nem tetszenek.
0%
Egy modern városban ezek megszokott dolgok.
0%
Olyan kevés van, nem is tűnik fel a jelenlétük.
0%
Tetszenek, és működnek is.
0%
Remek eszközök ezek a városmarketinghez, még többet!
97%
Korábbi szavazások

címkefelhő

áruház balaton cider coca cola corvin design display divat fiat fifa google horeca iphone karácsony könyv közbeszerzés kutatás laptop márka marketing okostelefon olimpikon online papp-váry porszívó rádió reklám rendezvény tablet tesco tévé turizmus vostro adidas aktuális arc alapítvány alkalmazás alkoholista állás allee amazon ambient apple arany penge arculat ásványvíz atl audi autó autómárka axe baba Bakos Csenge M. bank Bank baranyi réka beckham belső pr Benetton betiltás bírság blackberry blog bond bookline bor borfesztivál borsodi botrány brand btl budapest buli bulvár burger king cba classfm coke csoki csr danone David Hasselhof dekoráció dell design díj direkt marketing disney divat durex electrolux energiaital engagement étterem facebook fanta fejlesztés ferrari fesztivál film flashmob fluor fmcg foci fogyasztói bevonás fogyasztói szokás fogyasztóvédelem fotó fröccs futball fúzió gasztro gemius generali gerilla goodwill google grafika HD Honti heineken herceg hirdetés hírnév honda horec horeca humor hungarofest IBM ikea imázs index innováció instagram interjú internet ipad iphone iphone 5s iptv ital járműreklám játék jog k kampány karrier kávé Kazár Olívia Kenderesi kiállítás kocsma kóla kommunikáció konferencia könyv közmédia közösségi média kreatív kreatív közterület kríziskommunikáció kultúra kupon kutatás kutya kutyaszar lájk lap led lego lenovo libri logó london lottó luxus magazin magyarország márka marketing márton orsolya mcdonalds média médiatanács médiatervezés médiatörvény mém mercedes microsoft mikulás mindigtv mini mobil mol mozi MTVA multicégek munkaügy múzeum neofm nespresso nevetés nike nokia nyár nyomda nyomtatott sajtó obama olimpia online országimázs pálinka pályázat papp-váry paralimpikon paypal Pécs pepsi pepsi, retró, personal branding pinterest plakát playboy pláza politika pr prankvertising PRGN public relations puma QR rádió redbull reklam reklám reklámajándék reklámfelügyelet reklámfilm reklámipar reklamipar reklámjog reklámkivitelezés reklámklub reklámügynökség reklámzene rendezvény RTL sajtburesz sajtó samsung sanoma Slow Budapest social social media soproni sör söröcske spar sport starbucks stella artois strand stratégia szabadalom szálloda szatyor szerencsejáték szex Szili Eszter színház szlogen t-home T-mobile tablet tanulmány targeting társadalom tehetségkutató telefon telekommunikáció telenor termékbevezetés tesco törvény trend turizmus tv twitter üdítő ügyfél ügynökség újság unicef unicum ünnep usa utazás üzlet válság városmarketing vásárcsarnok védjegy vendéglátás verseny vicces vidámpark vine vírus vodafone vodka volkswagen VW web web2 webshop westend workshop wwf yogabook youtube zene

partnereink

Média partnereink

    

Szakmai partnereink


 


 


tudásbázis